/
/
ma Olivér névnap van
install tracking codes
2017. November 21
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Saját magát darabolja fel a világhíres bűvész a produkciójában


- A világbajnok Topas először lép fel Budapesten A nagyszínpadi illúziók mestere Topas, a német bűvész világbajnok - a legrangosabb külföldi fesztiválok és nemzetközi tv show-k után - első alkalommal lesz látható lélegzetelállító előadásával Magyarországon.

Az egyedi humoros stílusáról és a zenékkel való játékáról elhíresült illúzionista, a bűvész berkekben legendásan híres, a szakmát megújító "stuttgarti iskola" legismertebb és legsikeresebb képviselője. Több mint két évtizede járja a világot műsoraival: fellépett már Las Vegasban, Yokohamában, és Monte Carlo-ban is. Több mint 50 nemzetközi tv show nézőit kápráztatta már el, többek között az NBC World Greatest Magic című tv showjában, amit a Las Vegas-i Caesar's Palace kaszinóból közvetítettek, valamint a Le Plus Grand Cabaret du Monde című francia tv show-ban is több ízben szerepelt, ami a világ legrangosabb tévés varieté műsora.

Nagyszínpadi illúzionistaként, az elmúlt húsz évben már hét teljesen különböző show-t állított színpadra. Pályafutása során elnyerte a bűvész világbajnoki címet és a legrangosabb bűvész díjakat, többek között a megkapta a "Grand Prix Magiques de Monte Carlo"-t és a "World Magic Award"-ot, néhány éve pedig az év bűvésze díjjal tűntette ki a híres hollywoodi Magic Castle.

Az első budapesti fellépésére különleges, humorban gazdag műsorszámmal készül. A szokásoktól eltérően nem a partnernőjét fogja kettéfűrészelni, hanem saját magát vágja darabokra. Ezt a mutatványt egy néző a színpadról nézheti majd végig és ellenőrizheti a bűvész különálló darabjait. Ezen kívül egy egyedi produkcióval varázsol zenét, és a tervei között szerepel a nézők megénekeltetése is.

Topas az Illúzió Mesterei március eleji gálaműsorában lesz látható a MOM Kulturális Központban.  Az előadáson fellép még vadonatúj műsorszámaival Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, és a kézügyességéről ismert Nagy Molnár Dávid, aki pedig világbajnoki ezüstérmes műsorát mutatja be a közönségnek. Látható lesz továbbá a megható műsorszámokról ismert Párkányi Kolos, valamint új produkcióval készül a televíziós tehetségkutató műsorból ismert Badár Tamás is.