/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Poremba Nyomda
 

A kilencvenes évek közepén - miközben sorra születtek a magánvállalkozások - Poremba Zsolt is belevágott és '94-ben hitelekből megvásárolta az első nyomógépet, egy Romayort. Magánvállalkozóként „egyszemélyes" nyomdát üzemeltetett '94 decemberéig. Év végére - a minőségi munka eredményeként - bővült a megrendelők köre, ekkor lépett be munkatársként testvére Krisztián, és megalakult a Poremba Bt.

A testvérek két évig dolgoztak együtt a családi vállalkozásban. A kezdeti nehézségek után 1996-ra a Bt. már biztos lábakon álló, jól működő céggé nőtte ki magát. Felvették az első gépmester munkatársat és beszereztek egy B3 formátumú Dominant nyomógépet.

A termelékenység nőtt, az állandó munkák és a visszatérő vevők pedig lehetővé tették a további bővítést: '98-ban az egyszínes gépet kétszínes nyomógépre cserélték.

Ekkor már érezhető volt a piac igénye a nagyobb formátumú, igényes kiadványokra. Újabb kollega felvételét követően szereztek be egy A2-es kétszínes nyomógépet, amit két év múlva értékesítettek. 2000-ben ennek helyére egy négyszínes nyomógépet állítottak üzembe.

Ebben az évben vásárolta a cég az első hajtogatógépet, hogy a kötészeti feldolgozást is házon belül elvégezhessék.

2007-ben az egyik Dominantot felváltotta egy kétszínes Heidelberg nyomógép.

A stúdióban helyet kapott egy nagy felbontású szkenner és a FUJI digitális proof rendszere, mely szerződéses (hitelesített) A3 méretű proof készítésére alkalmas. Az Epson 4800 PRO nyomtatóval akár A2 méretben is lehetőségünk nyílik kis példányszámú plakátok ill. fotoreprodukciók digitális nyomtatására.

8 dolgozó szorgos keze munkája nyomán készülnek a nyomdai termékek. Mindannyiunk számára öröm, hogy megrendelőink elégedettek és visszatérnek hozzánk. Azon dolgozunk, hogy ez a jövőben is így legyen...

 

Poremba Nyomda
Iroda: 1162 Budapest, Szlovák út 102.
Telephely: 1162 Budapest, Kistelek u. 6/a
Telefon: +36 1 231 0983  |  Fax: +36 1 231 0984