/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Magneoton New Music Fridays - 2017.10.27.
A héten a briteké a főszerep – a Royal Blood legutóbb albumának címadó számához, a „How Did We Get So Dark”-hoz forgatott egy nyuszis videót, Plan B pedig egy a tőle megszokott komolyabb hangvételű felvétellel tért vissza, ez a „Heartbeat”.

1. Royal Blood: How Did We Get So Dark

A brit együttes 2017. június 16-án adta ki ’How Did We Get So Dark’ című albumát, amelyről az elmúlt hónapok alatt már több szám is megjelent („Lights Out”, „Hook, Line & Sinker”, „I Only Lie When I Love You”), és most a címadó dal is napvilágot látott egy meghökkentő videó kíséretében. A klip központjában fehér nyuszik állnak – a puhaságok annyira értékesek a Royal Blood-féle disztópiában, hogy akár ölnek is értük. Hogy a videóban ábrázolt sötét világ tényleg eljön-e, arra még várnunk kell, mindenesetre egy kifejezetten bizarr és ötletes produktum lett a végeredmény.

2. Plan B: Heartbeat

A brit producer – előadó öt éves szünet után adta ki előző, „In The Name Of Man” című számát, amely elég kemény társadalomkritikát tartalmazott az emberiséggel szemben. Plan B új dala „Heartbeat” címen jelent meg a napokban,   szerzőtársa Kwabs, a dal producerei Al Shux, Dom Search és Show N Prove voltak.

Az új szám hozza a Plan B-től megszokott nyomott, kritikus hangulatot, a szám üzenete, hogy kövessük a saját hangunkat / szívdobogásunkat, és ne hagyjuk, hogy mások véleménye befolyásoljon minket. Ami megint egy elég aktuális és tiszta üzenet az elmúlt hetekben keringő #metoo történetek labirintusában.

További újdonságért kövessétek az alábbi lejátszási listát: http://spoti.fi/2xHb0ZO

 

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Ozorai Sára  - Magneoton / Warner Music