/
/
ma Olivér névnap van
install tracking codes
2017. November 21
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

JÁTÉKOK

Márciustól hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel Óriás kirakóssal, medúzavadászattal, lufis állomással és számos egyéb izgalmas játékkal várja a legifjabbakat a Nickelodeon Játszópark. Március 11-től Dóra, a felfedező tűnik fel, majd április 1-től mindenki kedvence, SpongyaBob is csatlakozik, hogy hazánk szállodáiban mókás és sportos játékokkal szórakoztassa a 4-14 éves korosztályt.
Vasárnapig szavazhatunk az NYDJAY magyar nevezőire
Interaktív kampányt indít a filmcsatorna október 3-án 1mondat elnevezéssel indít kampányt október 3-án a Paramount Channel: rövid, egyetlen mondatból álló filmajánlókat várnak az internetezőktől egész hónapban, amelyeket egy online felületre tölthetnek fel. A csatorna célja, hogy megismertesse széleskörű kínálatát a felületeken aktív filmrajongókkal, és ezáltal a képernyő elé csábítsa őket – a filmajánlók írására pedig értékes ajándékokkal ösztönzik a netezőket.
Játékkal várja a nézőket a filmcsatorna Izgalmas játékkal várja a nézőket a Paramount Channel: szeptember 12-e és 30-a között minden hétköznap este felbukkan egy-egy érdekesség a képernyőn a 21.00-kor kezdődő film során, a játékosoknak az ehhez tartozó kérdést kell majd kiválasztani a filmcsatorna honlapján. Megéri játszani, hiszen exkluzív nyeremények találnak majd gazdára, a legszerencsésebb pedig egy értékes házimozi-rendszerrel lesz gazdagabb.
Nincs olyan ember a világon, aki még ne játszott volna valamilyen kártyával. Ez a játék évezredek óta jelen van az emberiség életében, de származási helye mégsem tisztázott. Ma már rengeteg formában, színben, grafikával, játékszabállyal megtalálható.
A rejtvények megfejtésének beküldése 2í15. augusztus 31-ig lehetséges!