/
/
ma Olivér névnap van
install tracking codes
2017. November 21
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Idén ősszel megvadulhatunk, hódítanak az állatminták


Borvörös, meleg barna és sötétebb zöld árnyalatok lesznek az évszak trendszínei

Tigris, leopárd, ocelot és különböző hüllőminták lesznek a 2014-es őszi-téli szezon legnagyobb slágerei. Azonban nemcsak az alapanyagok készülnek ilyen mintával, hanem idén, meghökkentő módon a kötött ruhadarabokon is megjelennek a nagyalakos, stilizált állatfigurák, mint például a jegesmedve, macska, tigris. Színek tekintetében az izgalmas borvörös, az aranyló barna és a sötétebb zöld árnyalatok dominálnak majd az ősz beköszöntével, amelyet egy-egy élénkebb kiegészítővel dobhatunk fel.
Bátran hordhatunk tigris, leopárd, ocelotmintás darabokat, ugyanis ez lesz az idei évszak egyik legnagyobb trendje. Mindezek mellett a legnevesebb divatházak tervezői a kötött felsőket is állatfigurákkal díszítik.
Akik ódzkodnak a merészebb motívumoktól, azok nyugodtan viselhetnek különböző stílusú blúzokat, mert ősszel ismét teret hódít ez a ruhadarab. A selyemből, vagy selyem típusú anyagokból készült lágy esésű, normál vagy tunika hosszúságú franciás blúzok mellet egyre inkább divatba jönnek a férfi ingeket idéző pamut felsők is.
„A blúzok mellett itt a szoknyák és ruhák ideje is. Az egyszerűnek tűnő, de nagyon is rafinált szabású darabok hódítanak, amelyeket számtalan variációban viselhetünk egész nap. Délelőtt kardigánnal vagy farmerdzsekivel, délután angol szabású klasszikus blézerrel vagy Chanel kiskabátkával, este pedig csipkeharisnyával és elegáns stólával dobhatjuk fel. Senki sem fog ráismerni, hogy ugyanazt a ruhát hordjuk, ezért sem hiányozhat Coco Chanel „kis fekete ruhája” egy női ruhatárból sem” – mondta Schaller Marianna divattanácsadó, a Marianna Boutique tulajdonosa, aki arra törekszik, hogy eleganciát csempésszen a hétköznapokba butikjának egyedi és exkluzív kínálatával.
A színpalettán ismét előtérbe kerül a szürke és a fekete, de elmaradhatatlan őszi színek lesznek az aranyló meleg barna és a bordó izgalmas árnyalatai is.
A férfiakról se feledkezzünk meg, náluk az ingek szabását tekintve a teljesen és az enyhén karcsúsított forma továbbra is nagyon divatos. A viselés komfortérzetét az alapanyag rugalmassága fokozza, mint például a különleges eljárással készült Eterna ingek esetében, ahol az alapanyag 100% pamut, és mégis rugalmas a kelme.

Forrás: 
Positive Communications Kft.