/
/
ma Olivér névnap van
install tracking codes
2017. November 21
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Hamarosan indul a Sztárban Sztár harmadik szériája a TV2-őn


Szeptember 27-től tíz héten át ismét útjára indul a TV2 egyik legsikeresebb, többszörösen díjnyertes műsora, a Sztárban Sztár.

Emlékeznek még? A Sztárban sztár első évadát Bereczki Zoltán, a másodikat pedig Pál Dénes nyerte.

Ezúttal Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, a Rising Star-ban megismert Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja, Varga Győző száll versenybe a végső győzelemért. Az illusztris névsort elnézve, bizony nagy csatákra, izgalmas, különleges és kiváló produkciókra számíthatunk. Ezzel valószínűleg egyetértenek a zsűritagok is, köztük a korábbi győztes, Bereczki Zoltán is, aki szerint: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye."

A zsűrit Bereczki mellett, Liptai Clauida, Havas Henrik és Majka alkotja majd, a műsorvezető pedig továbbra is Tilla lesz.

A korábbi adásokhoz képest fontos változás lesz a szavazásban is: mostantól ugyanis a TV2 Live applikáción keresztül adhatjuk le a voksainkat a nekünk tetsző produkciókra, teljesen ingyenesen. 

A népszerű előadók és a műsor korábbi sikerei jelentik a garanciát arra, hogy vasárnap esténként, tíz héten át biztosan remekül fogunk szórakozni.

Írta: Kis Szilvia