/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

BioTechUSA Fitness Lake – A tökéletes nyári program


Egy pillanatra hunyd le a szemedet, és képzeld el, ahogy a hófehér homokon sétálva pálmafák árnyéka vetül rád. A türkizkék vízen meg-megcsillan a szikrázó napsütés, miközben a háttérben halk zene szól, és lágy szellő simítja végig az arcodat. Testedet átjárja a harmónia és a boldogság érzése, te pedig csendesen elmosolyodsz, miközben lassan kinyitod a szemedet. Mit gondolsz, lehet ezt még tovább fokozni? Igen! A táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA az idei nyáron egy kihagyhatatlan élményt kínál a számodra!

A BioTechUSA Fitness Lake rendezvénysorozat a Lupa Prémium Beachen várja vendégeit, ahol tengerparti környezetben hódolhatsz a szabadtéri edzés szenvedélyének, és átélheted a nyári bulik hangulatát. Professzionális gépek, a Team BioTechUSA sportolói, valamint fergeteges rendezvények várnak Rád, mindez a főváros szomszédságában. Legyen szó akár egy hétvégi buliról a barátokkal, vagy kikapcsolódásról a családdal, egy felejthetetlen nyári élmény vár rád!

Miért a Lupa-tó?

Mert Budapesttől csupán 3 kilométerre kínál kivételes lehetőséget a kikapcsolódásra, ahová akár munka után, akár a hétvégi pihenés keretében könnyedén eljuthatsz. A türkizkék vízparton hófehér homok várja a strand szerelmeseit, ahol pálmafák árnyékában pihenheted ki a hét fáradalmait. A sport és a kulináris élvezetek kedvelői szintén megtalálják a számításaikat. Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, korra és nemre való tekintet nélkül.

Miért a BioTechUSA?

 

 

Mert az egészségtudatos életmód és a sport iránti szenvedély összeköt bennünket. A BioTechUSA Fitness Lake prémium környezetben került kialakításra a Lupa-tó partján, ahol a MensMentis jóvoltából szabadtéri fitness géppark, valamint a Barbro jóvoltából street workout eszközpark várja az aktív kikapcsolódás híveit. Azonban ez még messze nem minden, hiszen a nyár során nagyszabású rendezvények keretében biztosítanak számodra közös edzési lehetőséget a Team BioTechUSA sportolóival, emellett részt vehetsz izgalmas versenyeken is, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz. A sztárvendégek, valamint a termékkóstolók mellett szépségverseny is várja a látogatókat.

Miért Neked?

Mert a nyár a szórakozásról és a felejthetetlen élményekről szól, melyekre mindannyian szívesen emlékezünk majd vissza a hosszú, téli éjszakákon. Mert a sport és az egészséges életmód számtalan boldog pillanat forrása lehet, melyet érdemes megélned és megosztanod másokkal is. A kikapcsolódás és a feltöltődés pedig neked is jár!