/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

As Lions


Amikor 2015-ben az As Lions összeállt, az énekes, Austin Dickinson azt a célt tűzte ki maguk elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják, amit csak tudnak.

 

Az ötfős londoni banda egy évvel később már első EP-je, az Aftermath megjelenésének örülhetett. Indulásuktól teltházas koncerteket adtak Angliában, egyre nagyobb helyeken és ambíciókkal, sok pozitív sajtóvisszhanggal, valamint egyre növekvő és elkötelezett rajongói bázissal. Ez a villámstart meg is hozta az amerikai lemezszerződést, így debütáló albumuk már az Államokban készült. 

 

Bruce Dickinson fiának csapata mégis a koncerteket részesíti előnyben, ahogy megfogalmazták: “Élőben játszani olyan, mint valami fura terápia. Mint ha levennéd a táskád a hátadról, és kilépnél a napi gondjaidból. Szeretnénk, ha ezt át tudnánk adni mindenkinek, aki eljön a koncertjeinkre.”

Az As Lions már útrakész, alig várják, hogy erőteljes fellépéseikkel eljussanak minden rajongójukhoz. Például október 22-én a Budapest Arénába, az Alter Bridge előzenekaraként. 

 

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. 

Eva Markus | marketing & PR director | Live Nation Central & Eastern Europe Kft.

Email: eva.markus@livenation.hu
Phone: +36-1-801-1013 Fax: +36-1-801-1020
1143 Budapest, Ilka u. 2-4.
www.livenation.hu