/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Zséda kiszínezte a világot
 

HangSzínek – ezzel a címmel jelent meg a napokban Zséda hetedik kalendáriuma. Ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk, a könyv tele van színesebbnél színesebb programokkal, stílus és szépségtippekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, de megtalálhatók benne a női, pszichológiai illetve spirituális témák is. …Azoknak is tetszeni fog, akik csak egy rendhagyó határidőnaplóra vágynak, ők egy praktikus, ügyesen szerkesztett kalendáriumot használhatnak 2018-ban.

 

A cím persze nem véletlen. Zséda évről évre friss tematikát választ: most a színek mentén épül fel a kötet, és megmutatja, milyen sokféle arca van egy nőnek. A szemérmesen elpiruló, a hófehér ártatlanság, a vörös szenvedély, a hideg kék, a fekete rúzs és a világot mindig újra színezni képes nagybetűs Nő… Ahogy azt már megszokhattuk, a kötet most is Zsólyomi Norbert remek fotóival jelenik meg, az Alexandra Kiadó gondozásában. Az új kötet könyvbemutatója nagy sikerrel zajlott október utolsó napjaiban a Nyugati téri Alexandra Pódiumon.

 

- A kalendáriumok és a lemezek mindig egy kicsit előre vetítik Nekem az elkövetkező időszakot. Tavaly ilyentájt jelent meg a Kémia nagylemez és az előző kalendárium. Ezek nyomán a 2017-es év számomra új dalokkal, a 15. jubileumi év koncertkörútjával, és olyan fergeteges koncertekkel telt, mint a Budapest Parkbeli nyári koncert volt. Mozgalmas és gyorsan pergő év volt. Sokszínű élményeket hozott. Ez a sokféleség meg is jelenik a mostani „HangSzínek” kalendáriumban: minden korábbit felülmúlóan változatos témák kerültek bele, és mindent a színek irányítanak ezúttal. - mondta el Zséda a könyvbemutató kapcsán.

 

 

Évről évre a könyv legnépszerűbb részei a stílus és szépségtippek illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsok, írások. Így természetesen ezek idén sem hiányozhatnak a kötetből. Többek között megtudhatjuk, hogy különféle hajszínek milyen személyiséghez passzolnak, hogy mit árul el rólunk és hangulatunkról a ruhánk színe, milyen juice-okkal védhetjük különböző évszakokban az egészségünket, milyen sminktermékek segítenek szépségünk megőrzésében.

 

A Zséda-féle kalendáriumok eddig is az olvasókat „szolgálták”: a szokásos naptároldalakon túl többféle jegyzetoldal is helyet kap bennük. Most még ezt megfejelve színező oldalak is kerültek a kötetbe, ideálisak kreativitásunk kiteljesítéséhez, ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz.

 

A HangSzínek kötet izgalmas olvasmány, határidőnaplóként pedig praktikus társ 2018-ra. Ideális karácsonyi ajándék kedveseknek, feleségeknek, lányoknak. Bizonyára idén is sokak kedvence lesz! 

 

Zséda már hat éve jelenteti meg kalendáriumait.

Eddigi kötetek:

Zséda 2012 - Zsédával a városban

Zséda 2013 - Utazz velem!

Zséda 2014 - Válts szezont!

Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon

Zséda 2016 – Body&Soul

Zséda 2017 – Zene és szöveg

Zséda 2018 – HangSzínek

 

A könyvbemutató támogatói:

  • Juice2Go
  • Divo Style
  • La Mer
  • Nespresso
  • Álomutazó
  • Endorphine Flowers
  • Alexandra
  • PResston PR

  

A PResston PR a Zséda Produkció kommunikációs és stratégiai partnere.