/
/
ma Valér névnap van
install tracking codes
2017. December 15
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél


A biatorbágyi outletközpont a felelős állattartás mellett kampányol Hazánkban évente több százezer kutya kerül ebrendészeti telepekre, miközben kb. 1.000.000 kutya és macska kóborol szerte az országban. A felelős állattartásról nem lehet eleget beszélni, így Magyarország legnagyobb outletközpontja elhatározta, hogy születésnapi rendezvényén ezt állítja reflektorfénybe.

A Premier Outlet idei október 8-9-i születésnapi hétvégéjén a számtalan ingyenes családi program mellett a felelős állattartás és az állatvédelem is a középpontba kerül. „A Premier Outletben 2004-es nyitásunk óta, azaz 12 éve, hogy a látogatók szabadon vásárolhatnak négylábú kedvenceinkkel. Már a kezdetekben is fontos volt számunkra, hogy kihangsúlyozzuk: a család minden tagját sok szeretettel várjuk, legyen az felnőtt, gyermek vagy akár az ember legjobb barátja. Sajnos az állatvédelem és a felelős állattartás komoly problémákkal küzd. Úgy éreztük, sosem lehet elég sokat beszélni erről a témáról”– tudhattuk meg Imre Csabától, az outletközpont centerigazgatójától.

A Premier Outlet szeretne segíteni abban, hogy minél többen megismerkedjenek a felelős állattartás szabályaival.  Ezért a születésnapi rendezvényének első napján, október 8-án, szombaton több állatvédő szervezet is kitelepül az outletközpontba. Az érdeklődők a szakemberektől tájékozódhatnak többek között arról, hogyan tudnak megfelelően gondoskodni a gazdák a kedvenceikről, miért fontos a játék, a tanítás, a sétáltatás vagy az ivartalanítás. A tájékoztatás mellett az örökbefogadás is nagy hangsúlyt kap: a résztvevő állatmenhelyek jóvoltából számos gazdára váró négylábúval is találkozhatunk a helyszínen.

Az esemény védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség ügyvezető igazgatója, a nap sztárvendégei: Sasvári Sándor, Árpa Attila és Stohl András.

További információ:

http://premieroutlet.hu/cikk/ingyenes-csaladi-programok-es-akar--90-a-premier-outlet-szuletesnapi-hetvegejen

www.facebook.com/PremierOutletCenter